Leads genereren

Met het Lead Generatie abonnement vult het team van Marketing Genius elke dag jouw salesfunnel. Hieronder lees je hoe we dit doen.

Het aantrekken van nieuwe leads

De eerste stap bij het genereren van nieuwe leads is het aantrekken van nieuwe bezoekers naar jouw website. Met onze jarenlange online marketing ervaring slagen we er elke maand weer in om meer nieuwe bezoekers naar de websites van onze klanten te trekken.

Het verwerken en opvolgen van leads

Zodra de bezoekers op jouw website terrecht komen begint de leadmachine van Marketing Genius te werken. We vertellen je wie deze bezoeker is en of hij /zij geïnteresseerd is. Herkent het systeem interesse bij de bezoeker? Dan is het zaak om snel contact op te nemen met deze warme lead. Binnen de eerste 24 uur is de slagingskans het grootst.

Gemiddelde resultaten per klant

%

Aantal nieuwe bezoekers

%

Nieuwe warme leads

%

Kans van slagen

Wat kan je allemaal verwachten van ons Lead Generatie abonnement?

Leadlijsten

Elke dag ontvang je een leadlijst met alle bezoekers die jouw website hebben bezocht. Op basis van gedrag vertellen we je welke leads je moet opvolgen.

l

6 maandelijkse blogs

Om genoeg bezoekers naar de website te trekken schrijven we 6 blogs per maand voor je over één bepaald onderwerp.

Fotografie

Door schitterende foto’s te maken en deze te koppelen aan de blogs en andere updates zullen leads sneller jouw bedrijf herkennen.

Maandelijkse rapportages

Elke maand gaan we om de tafel om te bespreken wat er goed gaat en waar we gas bij moeten geven. We willen elke maand meer resultaat halen.

Maandelijkse video

Het onderwerp van de maand krijgt naast de 6 geschreven blogs ook een professionele video. Hierdoor trekken we nog meer bezoekers naar de site.

Sales manager app

Ben je vaak onderweg? Geen probleem! Met een handige app ontvang je alle informatie over jouw toekomstige droomklant.

Zoekmachine optimalisatie

Niet alleen helpt al die content om meer bezoekers te trekken, ook zal je veel beter vindbaar zijn in Google. Wij helpen je met de rest.

Websites & Landingspagina's

We maken een optimale website met landingspagina’s voor je. Aanpassen is geen probleem, ons technische team zit altijd voor je klaar.

Contactpersoon

Contactpersoon

Martijn Duin

Wil je meer informatie over leads genereren en hoe wij je kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

Meer informatie? Vraag een demo aan!

3 + 9 =

Meer over leads genereren

Inbound marketing, de toekomst voor het MKB?

Inbound marketing, de toekomst voor het MKB? De oude marketingstrategieën. We kennen ze allemaal. Zelf de boer op met je callcenter, met je nieuwsbrief, je ouwe vertrouwde folders en banners. Van binnen naar buiten treden. Yep, dit komt je waarschijnlijk heel bekend...

Anonieme bezoekers op jouw website? Die bestaan niet meer

Anonieme bezoekers op jouw website? Die bestaan niet meer De tijd van niet weten wie wat doet op je website lijkt definitief voorbij. Want zoals je nu waarschijnlijk al hebt gelezen, is het mogelijk om direct inzicht te hebben in wie er interesse heeft. Je doet dit...

De sales-droom van Marketing Genius: it’s great

De sales-droom van Marketing Genius: it’s great We have a dream! De droom van Marketing Genius? Simpel, die is gewoon groot te noemen. Maar wat houdt die droom dan in? We leggen het je uit. Onze droom is tweeledig. Ten eerste: jou zoveel mogelijk websitebezoekers te...

Marketing Genius

Marketing Genius verandert jouw salesproces op revolutionaire wijze. Door onze inspanningen ontvang jij elke dag nieuwe leads in je inbox.

© 2016 Marketing Genius

MEER INFO