Laat online marketing voor je werken.

Wij ondersteunen MKB marketeers met superslimme data en handige handjes. Zo bereik je je doelen en word je een echte Marketing Genius.

Laat onze data je vertellen welke online marketing strategieën we gaan gebruiken.

Op basis van je data uit Google Analytics en onze database worden doelen voor je gesteld voor de komende 12 maanden. Ambitieuze doelen, maar haalbaar. Wij helpen je de juiste content te creëren zodat je online marketing inspanningen worden geoptimaliseerd en je doelen worden bereikt.

Bepaal je strategie

Werk samen met je aangewezen specialist om de juiste volgende stappen voor je bedrijf te kiezen. Haalbare doelstellingen en hapklare brokken om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Content creation

Heb je met al die drukte op kantoor en thuiswerken geen tijd om professionele content te creëren? Geen probleem, wij regelen dit automatisch voor je.

Trechters maken

Het aantrekken van verkeer naar je website is nog maar het begin. Onze professionals zullen je helpen de best mogelijke funnels voor nieuwe leads te creëren. Dat is hoe je een echte Marketing Genius wordt.

Little bird

€ 249 per maand.

 1 relevante blog

 8 Facebook posts

 8 Instagram posts

 2 Facebook Ads

 2 Instagram Ads

LinkedIn posts

LinkedIn Ads

Google Ads

Advanced funneling

Plan een date

Big bird

€ 499 per maand.

 2 relevante blogs

 16 Facebook posts

 16 Instagram posts

 4 Facebook Ads

 4 Instagram Ads

LinkedIn posts

LinkedIn Ads

Google Ads

Advanced funneling

Plan een date

Top-Up!

+ € 249 per maand.

Laat de jongens en meisjes van Website Genius een geweldige website maken voor jouw bedrijf. Dit zorgt voor een turbo versnelling van jouw online marketing.

Begin je genius (beta) reis met een leuke gratis ontmoeting.

Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van ons platform en onze diensten. Website Genius klanten kunnen er al gebruik van maken. Wil je ook aan de slag? Vraag dan hier een gesprek aan en wij beloven je het volgende:

short powerful meeting
a to the point plan of attack
a tailored quotation within 1 day
some cool examples ?

Plan een gratis gesprek in

nl_NLNederlands