Meer informatie over Marketing Genius.

Wie noemt zich nou Marketing Genius? Dan moet je het wel
echt hoog in je bol hebben.

We’ve got your back!

Achter alle grote helden staat iemand die deze heldendaden mogelijk maakt. Denk aan Robin van Batman, Q van James Bond en Gertrude achter Dirk Kuijt. Zo willen wij er ook voor jou als marketeer zijn. We geven je de website, tools, tips en tricks om ongekend goed te scoren. Zo word jij op kantoor gezien als Marketing Genius!

 

Jouw nieuwe beste vriend.

Marketing Genius is opgericht op 1 januari 2016 door Martijn Duin en heeft inmiddels al meer dan 100 websites in beheer. Ons hoofdproduct is het website lidmaatschap, waarmee we marketeers in het MKB laten scoren. Vanuit ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel ondersteunen we de beste marketeers in het MKB.

Oja, dit is trouwens Koekiemonster, hij ontfermt zich over onze klanten zodat elke meeting een feestje wordt. Koekiemonster

 

Koekiemonster van Marketing Genius

Martijn Duin

 

Goede doel.

We vinden het fantastisch om elke dag te mogen doen wat we doen. Daarom vinden we het super belangrijk om ook dingen, belangeloos te doen voor het goede doel.
Elk jaar werken wij daarom met ziel en zaligheid mee aan de website van de Toer de Biesieklet. Een oer-Rotterdams goede doelen evenement waarin we elk jaar verkleed 40 kilometer fiesten en zo geld ophalen voor een stichting in de regio. Dit jaar is het evenement op 3 juni. Inschrijven kan via toerdebiesieklet.nl

 

Marketing Genius

Marketing Genius HQ
Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle aan den IJssel
KvK 64809536

085 - 06 076 50
support@marketinggenius.nl

 

Sociaal doen hoor!

 

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden