Project: Rocket Roadmap.

Voor ons is project Rocket Roadmap een enorme stap in de toekomst. Het is de blauwprint van hoe we willen gaan opereren en laat zien hoe wij onze klanten helpen de markt volledig te veroveren.

App Store
Google

Marketing met data als brains.

We willen de aller-aller-aller beste websitebouwer van de wereld worden. En dat kan alleen door waanzinnig scorende websites te maken voor onze klanten.

We gebruiken de data van al onze klanten om elke website te verbeteren en dat werpt nu al een tijdje zijn vruchten af. Uiteindelijk willen we dat alles automatisch gaat zodat we veel meer marketeers kunnen helpen om hun website optimaal in te zetten. Project Rocket Roadmap is het pad wat wij bewandelen van websitebouwer met advies tot volledig geautomatiseerd marketing platform.

Websitebouwer met advies

We zijn als websitebouwer begonnen met geven van maandelijks advies. Zo halen alle aangesloten marketeers meer resultaat uit hun website. Meer over het huidige website abonnement vind je hier.

Platform met tips & tricks

Momenteel zijn we bezig met de ontwikkeling van het Marketing Genius Platform. De eerste stapjes van dit platform kan je gebruiken als app voor iOS en Android. Elke maand zijn er updates.

Geautomatiseerde marketing

De ultieme versie van ons Marketing Genius Platform is er eentje waar (bijna) alles automatisch gaat. Het maken van een website, het schrijven van blogs, het inkopen van ads en het managen van jouw Social Media.

Laat jouw marketing vliegen.

De huidige versie van de Rocket Roadmap bevat: het stellen van doelen voor de komende 12 maanden, taken om dit te behalen, statistieken, Google Rankings en binnengekomen leads.