Selecteer een pagina
Lancering Rocket Roadmap (beta)
Het heeft even geduurd, maar afgelopen donderdag was het eindelijk zover! De beta launch van de Rocket Roadmap.

De afgelopen periode lanceerden we bij Marketing Genius 143 websites voor onze klanten. Het lanceren van een website is altijd een feestje. Je leeft er weken naartoe en dan is daar het moment dat de knop omgaat. Het moment dat de klanten en collega’s van onze klanten het resultaat zien van weken bikkelen. Weken zwoegen. Het is dan vooral de opluchting die heerst.

Dit keer was het voor het eerst dat ik, namens het Genius team een product mocht lanceren. Gek genoeg komen daar nog veel meer kriebels, onzekerheid en stress bij kijken. Ruim 8 jaar leef ik met het idee om onze maandmeetings en de door ons verzamelde data te presenteren in een dashboard dat voor iedereen duidelijk is. Als je dan de reacties op de gezichten van je klanten ziet is het toch wel spannend.

Voor deze lancering hadden we een bescheiden, besloten clubje klanten uitgenodigd op het hoofdkantoor van Marketing Genius.Met balonnen, slingers, broodjes en confettie leek het op een babyshower. Dat was het tenslotte ook voor ons. Onze baby die het levenslicht zag.

Vanaf maandag 25 februari kunnen onze klanten inloggen en de Rocket Roadmap gebruiken om meer leads via hun website binnen te halen. We zullen gaandeweg nieuwe features uitrollen. Wil je ook gebruikmaken van de Rocket Roadmap? Schrijf je dan in voor de wachtlijst.

Gepubliceerd op: 25 februari 2019

Legal
KvK: 64809536
BTW: NL097770498B01

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

 

Contact
Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
085 06 076 50