+31 (0) 85 06 076 50

Handig om te weten

Wat kost een nieuwe website?

De kosten voor een nieuwe website kunnen enorm verschillen. De uiteindelijke prijs hangt af van veel variabelen. Door wie laat je het bouwen? Welk content management systeem ga je gebruiken? En waar ga je de website voor gebruiken? Om een goed beeld te schetsen van de daadwerkelijke kosten van een website moet je ook het onderhoud, eventuele aanpassingen, updates en hosting meenemen. 

Uurtje-factuurtje.

Wanneer je een nieuwe website laat bouwen heb je altijd te maken met de kosten van een designer en een developer. Zij zorgen ervoor dat hetgeen jij mooi vindt wordt vertaald naar een goed te gebruiken website. Maar in veel gevallen begint het hier pas. Gedurende het eerste jaar wil je waarschijnlijk dingen aanpassen waarvan je dit in eerste instantie niet gedacht had.

De homepage moet net iets anders. Er moet toch wel een teamindeling komen. Het nieuwe product waar jouw collega’s zo hard aan gewerkt hebben valt niet genoeg op. Het moet zichtbaar zijn dat we volgende week naar die ene belangrijke beurs gaan. En als klapper op de vuurpijl zijn de downloads niet goed bereikbaar, tenminste als je de salesman moet geloven die dit ook weer heeft vernomen van een goede klant. Al met al voeren bedrijven in het eerste jaar 6 tot 8 midden grootte wijzigingen door aan de nieuwe website. In veel gevallen wordt dit gedaan door de websitebouwer en die rekenen hier uurtje-factuurtje voor.

Bereken wat een website kost

Om het overzichtelijk te houden hebben we calculator gemaakt op basis van prijzen uit de huidige markt. Vul jouw wensen in en zie wat een website jouw bedrijf kost in het eerste jaar. Je ziet overigens meteen wat je kan besparen als je gebruik maakt van het website abonnement van Marketing Genius.

Voorbereidingen nieuwe website.

Wat zijn je wensen voor de nieuwe website?

Aantal pagina's

Onderhoud en support

Welke onderdelen wil je uitbesteden?

Aantal wijzigingen

Totale kosten

Kosten van de website in jaar 1. Dit bedrag is gebaseerd op actuele offertes van kundige designers, developers en bureaus in de markt.


0.00

Mogelijke besparing

Wat kan een website abonnement van Marketing Genius jouw bedrijf besparen?


0.00

In data we trust

We meten alles van iedereen, hierdoor hebben we de ideale blauwdruk voor jullie nieuwe site klaarliggen.

Genius framework

Bouwen en aanpassen kost ons veel minder tijd dankzij het Genius Framework. We kunnen dus sneller reageren dan de rest.

future proof tooling

We gebruiken de beste tools, waardoor we sneller, beter en efficienter kunnen werken. We zijn zo licht als lieverheersbeestje.

Legal

KvK: 64809536
BTW: NL097770498B01

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

 

Contact

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
085 06 076 50

Nieuw kantoor

Van Coothplein 53
4811 ND Breda
076 2045 010