marketing genius

Het website abonnement

Een website hebben mag nooit het doel zijn. Zorg ervoor dat je website altijd in beweging is en je zal meer nieuwe leads oogsten.

De Rocket Roadmap, doelen, ervaring, creativiteit.

Onder iedere perfecte uitvoering ligt een gedegen plan. Geen wollig of zweverig plan. Gewoon lekker to the point. In samenwerking met 50 marketingmedewerkers in het MKB ontwikkelden wij de Rocket Roadmap.

Waar zijn je huidige cijfers? Waar wil je naar toe? En wat is daar precies voor nodig. Gebaseerd op Real Time data stippelen we gezamenlijk het pad uit dat bij jouw organisatie en doelen past.

Z

Heldere doelen stellen.

Het aantal leads uit jouw website is leidend. Hoeveel heb je er nu? En hoeveel over 1 jaar?

Stappen naar doelen uitstippelen.

Als je het aantal leads wilt verdubbelen, welke content moet jij dan publiceren en hoe ga je dit distribueren?

Blauwdruk website bepalen.

Aan de hand van de doelen en de te nemen stappen kunnen we een blauwdruk voor de website maken gebaseerd op eerder behaalde resultaten bij andere bedrijven.

Doelen omzetten in #funmetwebsites.

Zodra de Rocket Roadmap is afgedrukt kunnen wij een resultaatgerichte website voor je bouwen. We weten nu wat de doelen zijn en wie we als bezoeker op de website kunnen verwachten. De blauwprint van onze andere klanten en van jouw Rocket Roadmap zorgen voor het ideale fundament.

Zodra de website live is meten we alles wat we kunnen meten. Deze resultaten zijn terug te zien in jouw persoonlijke dashboard. Op deze manier houd je overzicht en zie je precies wat er moet gebeuren om alle doelen te behalen.

Eens per maand komen we samen. We bespreken dan de resultaten in jouw dashboard en kijken wat er goed gaat en wat er beter moet. Alle aanpassingen pakken we op en zo houd jij meer tijd over voor het echte werk en krijg je het plezier terug in jouw website.

Laat ons je helpen meer leads te scoren voor jouw bedrijf.

Gemiddeld scoren we een lead verhoging van 102% voor onze klanten in het tweede jaar. Begin vandaag nog met meer leads scoren voor jouw bedrijf!

* Door de drukte kunnen wij helaas geen nieuwe klanten meer aan. Schrijf je alvast in voor de wachtlijst en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.