Selecteer een pagina

Het website abonnement.

We weten het als geen ander. Marketeers hebben het zwaar. Je agenda wordt de hele dag volgepropt met allerlei “spoedklusjes”. Als je dan heel even denkt aan jouw grote marketing plan te kunnen werken word je weer opgeroepen om één of andere vergadering bij te worden.

Het wil niet opschieten, maar ondertussen verwacht de directeur wel de meest spectaculaire online ontwikkelingen van je.

Stap 1

Uitstippelen van de strategie

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor online marketing en jullie nieuwe website. We stippelen samen met jou de Rocket Roadmap uit voor het komend jaar. Hierdoor weten we precies wat de doelen zijn en welke rol de website hierin gaat spelen. Dit is dus de backbone van het website abonnement.

Stap 2

Bouw van de nieuwe website

Bij Marketing Genius bouwden we de afgelopen jaren meer dan 120 websites. Deze websites hadden 1 ding gemeen, ze moesten scoren. De Rocket Roadmap en de data van al onze andere klanten dienen als blauwdruk voor jullie nieuwe website. Hierdoor weten we zeker dat het website abonnement een succes gaat worden.

Stap 3

Concrete acties voor marketeers

Als de website live is, is dat reden voor een feestje. Maar niet te lang natuurlijk, want nu gaat het echte werk beginnen. Jij werkt de to do’s uit de Rocket Roadmap af, terwijl de bezoekers op de site in de gaten houden. Wat doen ze? Wat doen ze niet? Waar slaat de site aan? En waar moeten we de site aanpassen?

Stap 4

Maandmeetings 

We monitoren alles, maar dan ook echt alles en bespreken dit in onze maandelijkse meetings. Wat gaat er goed en wat moet beter? Jij krijgt via de Rocket Roadmap een overzichtelijke to do lijst om nog beter te scoren. Heb je niet genoeg tijd om blogs te schrijven of om campagnes uit te voeren? Dan kunnen we simpel een partner in schakelen om je dit werk uit handen te nemen.

Stap 5

Opvolgen leads en nieuwe klanten

Je ontvangt dagelijks lijsten met bedrijven die de website hebben bezocht en waarvan wij denken dat ze geinteresseerd zijn. Het enige wat jouw salesteam hoeft te doen is deze leads op te volgen.

Andere klanten

Welke bedrijven lanceerden recentelijk hun nieuwe website?

Roll Group

Zwaargewicht komt in beweging.

Legal
KvK: 64809536
BTW: NL097770498B01

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

 

Contact
Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
085 06 076 50