Meer resultaat.

De basis van ons website lidmaatschap is een krachtige website. Niet een website die je eenmalig neerzet, maar een website die met jou en jouw bedrijf meebeweegt. Een website die goed gevonden wordt en elke week nieuwe leads oplevert.

Wat kan je verwachten van het website lidmaatschap?

Hieronder zie je de belangrijkste punten uit ons lidmaatschap.

Een nieuwe website

We gaan jullie nieuwe website bouwen in WordPress, hierdoor kan je hem altijd snel en gemakkelijk aanpassen. De nieuwe website wordt door Marketing Genius opgeleverd met maximaal 12 hoofdpagina’s.

SEO power

Dankzij ons dashboard blijf je altijd op de hoogte van jouw bedrijf op Google. Daarnaast helpen we je scoren op de juiste onderwerpen.

f

Maandbesprekingen

Maandelijks zullen we samenkomen voor de evaluatie van de website. We bespreking hierin de algehele voortgang, de resultaten in Google, het gedrag van de bezoekers, de marketing en eventuele acties.

Hosting en support

Als lid verzeker je jouw bedrijf van een plaatsje op onze server. Hiermee hosten we jullie website en updaten deze gemiddeld 3 keer per maand.

Alle aanpassingen

We zullen in de maandelijkse meeting kijken wat er allemaal goed en minder goed gaat op de website. We pakken alle benodigde aanpassingen op om de website steeds iets beter te maken Alle ideeen zijn welkom.

i

Bezoekerslijsten

Elke dag ontvang je van ons een lijst met bedrijven die jouw website hebben bezocht. Door hun gedrag zien we wie er geïnteresseerd is.

Is ons lidmaatschap iets voor jou?

Veel gestelde vragen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Hieronder somden we de vragen op die we vaak te horen kregen.

Wat is de looptijd van het website lidmaatschap?

De looptijd van het Marketing Genius lidmaatschap bedraagt 12 maanden. Het Marketing Genius lidmaatschap is na deze periode per kwartaal opzegbaar.

Wat kosten aanpassingen aan mijn website?

Voor alle leden zijn alle aanpassingen aan de website die voortkomen uit onze maandelijkse overleggen inbegrepen. Mocht het zo zijn dat er nieuwe functionaliteiten ontwikkelt moeten worden buiten de expertise van Marketing Genius om, dan zal er een projectvoorstel gedaan worden. Dit is nog nooit eerder gebeurd.

Wat als ons bedrijf gebruikt maakt van meedere websites?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meer dan 50% van onze klanten heeft een netwerk van 3 of meer websites die gelieerd zijn aan het bedrijf. Denk hierbij aan verschillende landen, regio’s of verschillende producten/diensten. Door deze sites op de juiste manier op te bouwen en aan elkaar te linken profiteren zij onderling van elkaars kracht. Je wordt hierdoor beter en sneller gevonden.

Kan ik ook mijn domeinnaam bij jullie vastleggen?

Natuurlijk kan je ook een domeinnaam bij ons vastleggen, wel zo overzichtelijk om alles op 1 plek te hebben.

Wat zijn de gevolgen als ik mijn lidmaatschap opzeg?

We vinden het heel jammer als je jouw lidmaatschap opzegt. Voor leden betekent dit dat zij een export ontvangen van hun website en eventuele marketing tools. We helpen je netjes opweg bij een eventuele nieuwe partij. Afscheid nemen doet pijn, maar we doen dit altijd met een lach.

Wat zijn de kosten in het tweede jaar?

De kosten blijven gelijk voor al onze klanten in het tweede jaar. Meestal wordt er zonder extra gekozen voor een flinke opfrisbeurt van de website na 1 jaar. Zo weten we zeker dat de website weer helemaal futureproof is.

Marketing Genius

Marketing Genius HQ
Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle aan den IJssel
KvK 64809536

085 - 06 076 50
support@marketinggenius.nl

 

Sociaal doen hoor!

 

Privacy Statement
Algemene Voorwaarden